Advies? Bel 074-2662905

1711026767011

UPDATE VAN UHM

Nieuwsupdate Van Uhm – Kwartaal 1 | 2024

Anuga FoodTec terugblik

Van 19 tot 23 maart was in Keulen de jaarlijkse Anuga FoodTec; het epicentrum van baanbrekende technologische innovaties en dat allemaal op één locatie. Ons hele verkoopteam was aanwezig tijdens de beurs, waar we niet alleen waardevolle gesprekken voerden met onze afnemers, maar ook onze partners ontmoetten. Een hoogtepunt was de lancering van de nieuwe WW-200 van K+G Wetter. Deze nieuwe machine in het portfolio van K+G Wetter verwerkt zonder enige moeite diep bevroren vleesblokken. Daarnaast vierden we ook het 75-jarig jubileum van HOLAC in stijl! Variovac PS Systempack GmbH presenteerde haar nieuwste innovatie, de Variotrack, die perfect aansluit op de verpakkingsoplossingen van het bedrijf. Dit systeem, te plaatsen achter de Variovac Optimus en Primus, levert verpakkingen in lijn aan bij de etiketteerder. Nieuwsgierig naar deze oplossing? We vertellen u hier graag vrijblijvend meer over.

 

Training Italian Pack ARGO

Wij zijn verheugd over het succesvolle eerste jaar als dealer van Italian Pack in Nederland, met diverse geslaagde plaatsingen van Italian Pack verpakkingsmachines tot gevolg. Onlangs heeft ons verkoopteam een tweedaagse training bij Italian Pack in Como bijgewoond, inclusief een bezoek aan Ambrosini Carni, waar de nieuwste lijnmachine van Italian Pack, de ARGO, in productie was voor het verpakken van vleesproducten.

De ARGO vertegenwoordigt de laatste innovatie van Italian Pack op het gebied van hoge capaciteitsverpakkingen. Uitgerust met koolborstelvrije servomotoren en geavanceerde vacuüm- en begassingssystemen, kan de ARGO verschillende verpakkingsmethoden leveren, met indrukwekkende capaciteiten tot 25 takten per minuut bij alleen sealen, 18 takten per minuut bij MAP-verpakkingen en 10 takten per minuut bij SKIN-verpakkingen. We kijken ernaar uit om deze innovatieve technologieën verder te introduceren op de Nederlandse markt en onze samenwerking met Italian Pack voort te zetten.

Project in beeld  – Levering Holac Cheesixx

Onlangs hebben wij bij Hazeleger Kaas in Barneveld, een Holac Cheesixx geleverd. Deze Holac machine is voorzien van een bloktrechter en een afvoertransportband. Met de Holac Cheesixx kunnen blokjes, flakes en kaas rasp producten geproduceerd worden.

"Van begin tot eind hebben we een uitstekende ervaring gehad met Van Uhm. Ze hielpen ons bij het vinden van de perfecte machine voor onze behoeften, waarbij ze verschillende opties naast elkaar legden. Uiteindelijk voldeed de Holac machine voor blokjes snijden aan onze eisen. Wij zouden Van Uhm aanrader als partner!" -

Project in beeld – Levering Henneken CVM-600

Vleesbedrijf Van Essen is al jarenlang een trouwe klant van Van Uhm BV en bij Van Essen wordt dagelijks met meerdere machines gewerkt welke door Van Uhm BV zijn geleverd. De laatste levering aan Van Essen betrof 2 stuks Henneken CVM-600 vacuümtumblers.

“Wij hebben bij Van Uhm onze oude machines ingeruild voor de nieuwe Henneken tumblers. Voor ons een nieuw merk, maar zeer betrouwbaar met een leveringsgarantie voor in de toekomst. De machines werden in de ochtend geleverd, in de middag geïnstalleerd en einde middag konden we al starten met de productie. De samenwerking met Van Uhm startte 32 jaar geleden via mijn vader en de vader van Stephen. Het is een fijne samenwerking, die nog steeds bevalt door de altijd goede service die Van Uhm biedt.”

25-jarig jubileum Jos!

Met trots vierden we vorige maand een bijzondere mijlpaal – onze collega Jos Vaanholt was maar liefst 25 jaar in dienst bij Van Uhm BV! Op 1 maart 1999 trad Jos in dienst als monteur, en sindsdien is hij een vertrouwd gezicht bij vele van onze klanten. Jos staat bekend om zijn vastberadenheid en vakmanschap; geen uitdaging is hem te groot en geen storing te ingewikkeld. Hij denkt altijd oplossingsgericht en is niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een goed mens. Samen met ons hele team, familie en vrienden hebben we teruggeblikt op vele mooie herinneringen en hebben we deze prachtige mijlpaal goed gevierd! 🎉

Uw food proces nog beter optimaliseren?

Graag maken we met u kennis in een persoonlijk gesprek. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaande link of bel ons op 074-2662905.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood