Advies? Bel 074-2662905

K+G Wetter machines

K+G Wetter – Voor hoogwaardige voedselproductie!

Onze gewaardeerde leverancier K+G Wetter heeft een nieuwe bedrijfsvideo gelanceerd. De video biedt een kijk op de geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen die K+G Wetter voor u tot beschikking heeft. Zoekt u een hoogwaardig merk met diverse machines voor het snijden, wolven en mengen van vlees en ander voedsel? Van Uhm is dé partner voor K+G Wetter machines in Nederland. Kies voor topkwaliteit!

Over K+G Wetter Machines

K+G Wetter GmbH is een internationaal erkende leverancier van geavanceerde machines voor vleesverwerking. Met decennia aan ervaring biedt K+G Wetter GmbH oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van vleesverwerkingsbedrijven wereldwijd verbeteren.

De K+G Wetter (vacuüm)cutters en wolven zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen, waardoor u een hoge hygiënestandaard kunt waarborgen. K+G Wetter blijft door ontwikkelen en investeren in hoogwaardige kwaliteit, vraagt u zich al af welke machine van K+G Wetter het beste past bij uw wensen en eisen? De beste oplossing voor uw situatie krijgt u van de ervaren specialisten van Van Uhm.

Uw food proces nog beter optimaliseren?

Graag maken we met u kennis in een persoonlijk gesprek. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaande link of bel ons op 074-2662905.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood