Advies? Bel 074-2662905

Kolbe Vleestechniek header afbeelding met moderne vleesverwerkingsapparatuur.

AL RUIM 70 JAAR LEVERANCIER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN

Pekelinjectoren van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een goede handmatige of automatische pekelinjector? Dan bent u bij van Uhm van het juiste adres. Wij leveren al meer dan 70 jaar machines – waaronder pekelinjectoren – aan vleesverwerkende bedrijven. In ons assortiment hebben wij diverse handmatige of computergestuurde pekelinjectoren van het merk Rühle. Bent u geïnteresseerd in een pekelinjector voor uw bedrijf maar wilt u graag weten of een pekelinjector van Van Uhm wel in uw productieproces past? Wij vinden dat de beste manier om dit te ontdekken is door hem zelf te gebruiken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de rookkast eerst in onze demonstratieruimte in Borne te komen testen.

SNEL EN GEMAKKELIJK INJECTEREN

Snelle hygiënische pekelinjector

Met een Rühle pekelinjector kunt u vleesproducten snel en gemakkelijk injecteren. U kunt de machine gebruiken voor verschillende soorten vlees, met of zonder botten. Van Uhm heeft pekelinjectoren vanaf 8 naalden tot 112 naalden in haar assortiment. Voor een pekelinjector is hygiëne van belang. Daarom zijn alle oppervlakken gemakkelijk en snel te reinigen. Tevens zijn de slangen volledig in RVS uitgevoerd en niet kunststof. Naast nieuwe pekelinjectoren verkopen wij ook occasion modellen. Bij Van Uhm staan we volledig achter de kwaliteit van onze occasions, die volledig gereviseerd zijn door onze service technici. Zij werken volgens de kwaliteitsstandaarden, maken de pekelinjectoren van A tot Z schoon en voorzien ze – waar nodig – van nieuwe onderdelen uit ons eigen magazijn. Onze tweedehands modellen leveren wij net als de nieuwe modellen standaard met garantie, zo kan een pekelinjector van Van Uhm jarenlang mee in uw productieproces. 

Voordelig geprijsde maar uitstekende occasions

Van Uhm is totaalleverancier van machines voor vleesverwerkingsbedrijven. Al ruim 70 jaar leveren wij machines voor de voedingsindustrie. Wij zijn een solide en betrouwbaar familiebedrijf en houden van direct klantcontact. We houden van snel aanpassen en onze klanten ontzorgen. Naast nieuwe en tweedehands pekelinjectoren bieden wij ook preventief onderhoud aan op contractbasis, ook op pekelinjectoren die niet bij ons zijn gekocht. Hierbij factureren we op nacalculatie, dit houdt in dat u alleen betaalt voor de tijd dat de monteur bezig is geweest en voor de eventuele onderdelen die zijn vervangen. Overweegt u een pekelinjector te kopen bij Van Uhm of ontvangt u graag eerst meer informatie over één van onze machines? Neem gerust contact met ons op!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood