Advies? Bel 074-2662905

specialist in kwaliteit en degelijkheid

Breed assortiment rookkasten

Wilt u een goede rookkast kopen voor het drogen, roken, koken, zweten of rijpen van vlees- of visproducten? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij diverse rookkasten en universele kamers van wereldwijd toonaangevende merken. Bent u benieuwd of een rookkast van Van Uhm wel in uw productieproces past? Wij vinden dat de beste manier om dit te ontdekken is door hem zelf te gebruiken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de rookkast eerst in onze demonstratieruimte in Borne te komen testen! 

TOPKWALITEIT IN KOKEN ROKEN EN REINIGEN

Ook voor de beste reinigingsinstallaties

Veilige en energiezuinige rookkasten van Kerres

De rookkasten die van Uhm levert, zijn van het Duitste kwaliteitsmerk Kerres. De rookkasten van Kerres kenmerken zich door het zeer lage energieverbruik en de veiligheid in gebruik. De rookkasten zijn onder andere leverbaar met een gesloten systeem waardoor er bijna geen rook de machine verlaat en tegelijkertijd ook geen verse lucht aan de omgeving wordt onttrokken. Daarnaast zorgt het gesloten systeem van de rookkast ervoor dat het vleesproduct weinig gewicht verliest. Naast nieuwe rookkasten verkoop van Uhm ook voordelig geprijsde occasions. Bij Van Uhm staan we volledig achter de kwaliteit van onze occasions, die volledig gereviseerd zijn door onze service technici. Zij werken volgens de kwaliteitsstandaarden, maken de rookkast volledig schoon en voorzien hem – waar nodig – van nieuwe onderdelen. Onze tweedehands modellen leveren wij ook standaard met garantie, zo kan een rookkast van Van Uhm jaren mee in uw productieproces.

Totaalleverancier voor de vleesindustrie

Van Uhm is totaalleverancier van machines voor vleesverwerkingsbedrijven. Al ruim 70 jaar leveren wij machines voor de vleesindustrie. Wij zijn een solide en betrouwbaar familiebedrijf en houden van direct klantcontact. We houden van snel aanpassen en onze klanten ontzorgen. Naast nieuwe en tweedehands rookkasten bieden wij ook preventief onderhoud aan op contractbasis, ook op rookkasten die niet door ons zijn geleverd. Hierbij factureren we op nacalculatie, dit houdt in dat u alleen betaalt voor de tijd dat de monteur bezig is geweest en voor de eventuele onderdelen die zijn vervangen. Overweegt u een rookkast te kopen bij Van Uhm? Of ontvangt u graag eerst wat meer informatie over onze machines? Neem gerust contact met ons op!

ook ontzorgd worden door van uhm & kerres?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood