Advies? Bel 074-2662905

Dieptrekken

Supervac: vacuümverpakkingsmachines en meer

Vooruitstrevend in verpakken

Verpakken, koelen, drogen en vullen is een kunst. Dat weten ze bij Supervac als geen ander. Vanuit Wenen levert Supervac al 55 jaar over de hele wereld vacuümverpakkingsmachines, krimp-, koel- en droogapparatuur en vulhulpmiddelen

Verpakken, koelen, drogen en vullen is een kunst.

De vele voordelen van Supervac machines

Het bedrijf werd opgericht in 1952 en in 1964 lanceerde Supervac de eerste vacuümverpakkingsmachine. Inmiddels zijn er daar zo’n 7.000 van actief over de hele wereld. Logisch, want de Supervac vacuümmachines bieden vele voordelen. Zo garandeert het dubbel bi-actief lassen een écht gesloten verpakking en optimaliseren luchtkussens in de vacuümkamer de cyclustijd. Bent u benieuwd welke machine het beste past bij uw wensen en eisen? De ervaren specialisten van Van Uhm weten exact hoe ze uw oplossing het beste kunnen vormgeven.

We beginnen met het analyseren van uw processen en bepalen samen waar er nog ruimte is voor verbetering door een machine van Supervac in te zetten. Daarbij zijn altijd meerdere mogelijkheden en we leggen u uiteraard uit wat de verschillen zijn in investering en mogelijkheden.

Eenvoudig door één persoon te bedienen

Dankzij geoptimaliseerde bandformaten kunnen de machines van Supervac eenvoudig door één persoon bediend worden, wat u veel tijdsbesparing oplevert. Overtallige zakken worden volledig afgesneden en afgezogen in een geïntegreerde container, wat de efficiëntie absoluut ten goede komt. Bovendien creëren de compacte oplossingen van Supervac ruimte in uw verpakkingsruimte. Wij gaan graag met u in gesprek om de ideale match te vinden voor uw processen.

ook ontzorgd worden door van uhm & supervac?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood