Advies? Bel 074-2662905

Tipper Tie – uitzonderlijk de beste

Topkwaliteit in clipping en processing

Je kunt tegenwoordig bijna geen koelkast meer openen zonder producten te vinden die met een Tipper Tie clipmachine zijn geproduceerd. Tipper Tie is wereldwijd actief in de voedselverwerkende industrie met proces-, verpakkings- en automatiseringsoplossingen.

specialisten in clipping en processing

De uitzonderlijke kwaliteit van
Tipper Tie clipping en processing machines

Al sinds 1952 is Tipper Tie producent van clipmachines en de daarbij behorende clips. Later zijn daar de emulgatoren bijgekomen. Van tafelmodel- tot volautomatische Tipper Tie machines met een capaciteit van 180 takten per minuut; Tipper Tie kan in de behoefte voorzien. Wilt u graag weten welke Tipper Tie machine optimaal inspeelt op uw wensen en eisen? Dat weten de ervaren specialisten van Van Uhm als geen ander. Zij vertellen u hoe ze uw oplossing het beste kunnen vormgeven.

Het uitgangspunt voor het advies zijn uw eigen bedrijfsprocessen. Denken we dat we voor verbetering kunnen zorgen met een clipmachine van Tipper Tie, dan leggen we u graag uit op welke manieren en welke investering daarbij komt kijken.

Innovatief in clipping machines

Tipper Tie blijft zich continu ontwikkelen. Dit begon al met de uitvinding van de Tipper Casing Tyer in de jaren vijftig. Ook vandaag de dag is het bedrijf nog steeds zeer innovatief in clippers voor klein en groot gebruik. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen voor diverse productcategorieën. Allemaal staan ze garant voor een lage Total Cost of Ownership, optimaal gebruiksgemak en hygiënisch design. Welke innovatieve Tipper Tie clipmachine past bij u?

ook ontzorgd worden door van uhm & tippertie?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

  vlees

  wild & gevogelte

  vis

  vegetarisch

  AGF

  kaas & zuivel

  convenience

  petfood