Advies? Bel 074-2662905

Dieptrekken

Verzekerd van kwaliteit

Vacumeer machines kopen

Zoekt u een goede vacumeer machine om onder andere verse vleesproducten snel mee te kunnen verpakken? Van Uhm levert machines en daaraan gelieerde inventaris aan slachterijen en andere vleesverwerkingsbedrijven. Dit doen we al meer dan 70 jaar tot grote tevredenheid van al onze klanten in de vleessector.

Verpakken, koelen, drogen en vullen is een kunst.

Vacuümmachines; nieuw en tweedehands

Veel voedingsmiddelen worden vacuüm verpakt, dit wordt gedaan om zo met name de houdbaarheid van het product te verlengen. Doordat voedsel vacuüm wordt verpakt, worden er veel minder voedingsmiddelen weggegooid. Hierdoor kan bijvoorbeeld een horecaondernemer ook grotere hoeveelheden voedsel inkopen, omdat deze langer houdbaar zijn. Een vacumeer machine is daarom niet te missen binnen de voedselverwerkingsindustrie. Deze machines worden veelal gebruikt bij het vacuüm verpakken van vlees, vis en andere versproducten.

Van Uhm beschikt over een uitgebreid aanbod vacumeer machines van uitstekende kwaliteit. Deze vacumeer machines zijn van het hoogstaande merk Henkelman en worden compleet geleverd. Met een Henkelman vacuümverpakkingsmachine kunt u de houdbaarheid en voedselveiligheid van uw verse vleesproducten aanzienlijk verbeteren. De producten zijn langer houdbaar en ook het verpakken van deze producten gebeurt door deze machines extra hygiënisch. De Henkelman vacuümmachines zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk, zeer eenvoudig te reinigen en onderhoudsarm. Er kan zowel MAP als vacuüm mee verpakt worden. Alles voor een beter verwerkings- en verpakkingsproces voor diverse voedingsmiddelen.

Bij Van Uhm kunt u zowel nieuwe als tweedehands vacuüm machines kopen. Een vacumeer machine is vaak een hele investering en wij geven u graag de keuze voor een voordeligere optie. Koopt u een tweedehands vacumeer machine bij ons, dan bent u altijd verzekerd van kwaliteit. De eigen servicetechnici maken de occasions van top tot teen schoon. Vervolgens wordt de machine goed nagekeken en indien nodig gerepareerd. U ontvangt een gebruikte vacuüm machine die er als nieuw uitziet en direct kan worden gebruikt bij het vacuüm en MAP verpakken van diverse voedingsmiddelen.  

Hoogwaardige machines en een uitstekende service bij Van Uhm

Van Uhm is al meer dan 70 jaar leverancier van diverse machines voor de voedselverwerkingsindustrie. Zo hebben we ook verschillende vacumeer machines van Henkelman. Deze machines zijn uitstekend te gebruiken bij het vacuüm en MAP verpakken van vlees, vis en ander vers voedsel. Voor snelle en robuuste vacumeer machines van Henkelman bent u bij ons dus aan het juiste adres. Tevens zijn wij de exclusieve vertegenwoordiger voor Boss Vakuum in Nederland. Ook voor onderhoud en revisie van uw vacumeer machine kunt u bij ons terecht. Meer informatie? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood