Advies? Bel 074-2662905

Kolbe Vleestechniek header afbeelding met moderne vleesverwerkingsapparatuur.

AL RUIM 70 JAAR LEVERANCIER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN

Professionele vleesvermalsers

Zoekt u een goede vleesvermalsers om uw vleesproducten snel en professioneel mee te vermalsen? Van Uhm levert al meer dan 70 jaar machines en daaraan gelieerde inventaris aan slachterijen en andere vleesverwerkingsbedrijven. Bij Van Uhm hebben we handmatige vleesvermalsers in ons assortiment, maar ook vleesvermalsers voor gebruik in industriële productieomgevingen. Deze vleesvermalsers hebben een transportband zodat er continu vlees, vis of gevogelte vermalst kan worden. De transportband waarop het vlees naar het messenblok wordt getransporteerd, is instelbaar in verschillende snelheden. Hoe langzamer, hoe meer het vlees vermalst wordt. Alle vleesvermalsers zijn helemaal gemaakt van rvs. Dat maakt de vermalsers gemakkelijk en uiterst hygiënisch te reinigen.

UITSTEKENDE KWALITEIT

Snelle industriële vleesvermalsers: nieuw en tweedehands

Naast nieuwe vleesvermalsers kunt u bij Van Uhm ook terecht voor voordelig gereviseerde, tweedehands vleesvermalsers. De occasions zijn van uitstekende kwaliteit: ze worden van top tot teen schoongemaakt en volledig gereviseerd door eigen servicetechnici. Naast nieuwe en gebruikte vleesvermalsers en andere machines, levert Van Uhm ook alle benodigdheden, verbruiksmaterialen en onderdelen voor uw machines. Ook voor het onderhoud en de revisie van uw machines kunt u terecht bij Van Uhm.

De service van Van Uhm

Van Uhm levert al jaren hoogwaardige machines voor de voedingsmiddelenindustrie, slagers, retail en slachterijen. Wij zorgen altijd voor korte communicatielijntjes en kunnen onze klanten hierdoor snel helpen als er problemen zijn. Zo kunt u terecht bij ons wanneer een machine niet meer naar behoren werkt of toe is aan een reparatie. Wilt u een handmatige of industriële vleesvermalser kopen bij Van Uhm of ontvangt u graag eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Eén van onze professionals helpt u dan verder en zo kunnen we samen tot een uitstekend plan komen voor de beste machines voor uw productie.

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood