Advies? Bel 074-2662905

Kwalitatief scherfijs

Schilferijsmachines van MAJA

Bent u op zoek naar een goede schilferijsmachine voor het maken van grote hoeveelheden ijsschilfers? Dan zit u bij Van Uhm goed! Wij verkopen uitsluitend scherfijsmachines van gerenommeerde merken zoals het Duitse kwaliteitsmerk Maja. Van Uhm levert als meer dan 70 jaar machines en gerelateerde inventaris voor de voedingsmiddelenindustrie. Bent u benieuwd of een schilferijsmachine van Van Uhm wel in uw voedselverwerkingsproces past? De beste manier om dit te ontdekken, is door hem zelf te gebruiken. Van Uhm biedt u daarom de mogelijkheid om de scherfijsmachine eerst in onze demonstratieruimte te testen.

SPECIALISTEN IN SCHILFERIJS

Scherfijsmachines voor het koelen van verse vis

Schilferijs is onder andere nodig voor het koelen van verse vis, maar ook voor de verwerking in de worstmakerij is scherfijs nodig. Met de schilferijsmachines van het Duitse merk Maja maakt u in een handomdraai grote hoeveelheden schilferijs. Van Uhm verkoopt ook exemplaren met een speciaal geïsoleerde normwagen. Hiermee rijdt u het schilferijs direct naar de plaats van bestemming. De scherfijsmachine is volledig gemaakt van RVS. Zo kunt u de schilferijsmachine gemakkelijk hygiënisch schoonmaken en onderhouden. Naast nieuwe schilferijsmachines verkoopt Van Uhm zo nu en dan ook occasions. Wanneer u een tweedehands schilferijsmachine koopt bij Van Uhm, bent u verzekerd van kwaliteit. Onze servicetechnici maken de occasions goed schoon, kijken de machine volledig na en wanneer nodig wordt de scherfijsmachine gerepareerd met onderdelen uit eigen magazijn. Bij Van Uhm staan we volledig achter de kwaliteit van onze occasions. Net als onze nieuwe schilferijsmachines leveren we ook onze occasions met standaard garantie. Zo kan een gereviseerde scherfijsmachine van Van Uhm jaren mee in uw productieproces.

De service van Van Uhm

Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. Wij houden van direct contact met onze klanten, van snel aanpakken en onze klanten ontzorgen. Naast de schilferijsmachines zelf, bieden wij ook preventief onderhoud aan op contractbasis. Ook voor scherfijsmachines die niet door ons zijn geleverd. Wij factureren hierbij altijd op nacalculatie; u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wilt, kunnen wij ook altijd eerst een inventarisatie doen en een offerte voor u maken. Op die manier komt u nooit voor verassingen te staan. Overweegt u een schilferijsmachine te kopen bij Van Uhm? Of wilt u graag eerst wat meer informatie over onze machines ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

OOK ONTZORGd WORDEN DOOR VAN UHM EN MAJA?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood